POSTERINÄYTTELY SYYSPÄIVILLÄ 2024

Aika
18.11.2024 – 19.11.2024
Paikka
Tampere-talo

Tervetuloa osallistumaan lastenpsykiatriyhdistyksen syyskoulutuspäivien posterinäyttelyyn!

Syyskoulutuspäivien 18.-19.11.2024 yhteydessä järjestetään Suomen Lastenpsykiatriyhdistyksen posterinäyttely. Siihen voivat yhdistyksen jäsenet osallistua joko kansainvälisessä kongressissa tai kotimaisessa koulutuksessa kahden viime vuoden aikana pidetyllä posterilla. Posterinäyttelyyn voi myös tehdä uuden aiemmin esittelemättömän posterin.

Posteri voi esitellä tieteellisen tutkimuksen tuloksia tai kliinisen työn toimintaa tai toiminnan kehittämistä. Näyttelyyn osallistuvan posterin tekijän ei ole välttämätöntä osallistua koulutuspäiville vaan myös joku muu esimerkiksi tutkimusryhmän jäsen tai työhön osallistunut henkilö voi toimittaa posterin koulutuspäiville. Näyttelyyn osallistuva posteri tulee ripustaa esille maanantaina 18.11.2024 aamulla koulutuspäivän alkaessa postereille varattuun tilaan.

Postereiden kesken järjestetään kilpailu parhaasta posterista kahdessa sarjassa: Tieteellinen ja Kliininen. Koulutuspäiville osallistujat äänestävät postereiden joukosta parhaat maanantain ja tiistaiaamupäivän aikana. Eniten ääniä saaneet palkitaan Suomen Aivosäätiön ja Suomen lastenpsykiatriyhdistyksen myöntämillä 200 euron palkinnoilla. Palkinnot jaetaan tiistaina ennen lounastaukoa.

On toivottavaa että, jos suinkin mahdollista, posterin pdf-tiedosto ladataan ilmoittautumisen yhteydessä (tai myöhemmin hyväksymismeilissä olevan linkin kautta) yhdistyksen käyttöön, niin että se voidaan järjestää myös etäosallistujien nähtäville ja koulutuspäivien jälkeen liittää Jäsenkirjeeseen muidenkin jäsenten nähtäville. Jos jostakin syystä tämä ei ole mahdollista, voit tehdä erillisen tiivistelmän PowerPoint -slidena ja pdf-tiedoksi muunnettuna tähän jakeluun.

Vain myös etäosallistujille nähtävillä oleva posterit/tiivistelmät osallistuvat posterikilpailuun.

Lisätietoja tiedotus@lpsy.org 

Ilmoittautumislomakkeeseen.